Otel odası çok eski. Eksik çok. Havlu, şampuan, terlik gibi şeyler yok. İstesek muhtemelen verirlerdi ama bunların zaten olması gerekiyor. Buzdolabı çalışmıyor, temiz bir otel değil. Sahili var, denizi güzel ama yosunlu. Sanırım bölgede birçok deniz yosunlu. Kahvaltı baştan savma hazırlanmış. Bakıma ihtiyacı olan bir otel. Otelden memnun kalmadık
ผู้เข้าพักจริง
ทริป 1 คืน
2/10
ERAY
ทริปกับเพื่อน 1 คืน
8/10
Erkan
ทริป 2 คืน
8/10
Burak
ทริป 1 คืน
10/10
ผู้เข้าพักจริง
ทริป 6 คืน
6/10
Abdurrahman
ทริป 1 คืน
10/10
Denizi çok sakin kafa dinlemek için mükemmel bir yer. Otel çalışanları çok güler yüzlü her konuda yardımcı oluyorlar. Temizliği kötü değil gayet güzel. Eksi yönlerine gelince;TV çalışmıyor ve deniz haricinde gezilecek hemen hemen hiçbir yer yok. Otelin fiyatı gayet makul odalar banyolu, güzel ve klimalı. Genel anlamda çok memnun kaldım özellikle çocuklu aileler denizde çok rahat eylenebilirler. Burdan Mete Otel çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Sinan
ทริปกับครอบครัว 4 คืน
2/10
It was one of the worst experiences we ever had. The hotel itself is too old, the bathrooms are very dirty and broken. There's no room service at all. They never come to clean the room or change the sheets. During the night, this hotel seems like a place where zombies live.
Ali
ทริปกับครอบครัว 3 คืน
6/10
Sevgi
ทริป 4 คืน
8/10
Mete Otel denize sıfır kendi plajına sahip güleryüzlü bir hizmet alacağınız şirin bir otel. Ancak otelin binası olsun oralardaki eşyalar olsun çok eski ve alakasız. Yani bir odada çocuk dolabı sizi karşılayabilir. Çarşafların havluların biri başka bir bambaşka olabilir. Tv desen Nuh nebiden kalma 37 ekran. Ama tabi bu olumsuz detaylara rağmen konum, güleryüzlü hizmet ve uygun fiyatıyla tercih edilecek bir otel. Hijyen takıntınız yoksa biraz lükse alışkınsanız hoşunuza gitmeyebilir. Ama benim gibi gezgin olup gittiği yerde bir gece kafamı sokacak yer olsun yeter diyenler için fazla bile. Kahvaltısı da gayet güzel ve yeterliydi. 2024 Haziran ayında iki kişi kahvaltı dahil 1500 lira ödedim daha ne olsun arkadaşlar birgün önce 1000 liraya çadır yeri tuttum ben :)
Erkan
ทริป 1 คืน
8/10
Özlem
ทริปกับเพื่อน 3 คืน
10/10
All things are good.
Antonie
ทริปกับครอบครัว 1 คืน
2/10
Terrible
Yunus
ทริป 2 คืน
6/10
Hotel
Aydin
ทริป 1 คืน
10/10
Yusuf
ทริป 2 คืน
6/10
Mehmet
ทริป 1 คืน
4/10
gülsüm
ทริปกับเพื่อน 2 คืน
8/10
Für eine Nacht okay
Petra
ทริปโรแมนติก 1 คืน
8/10
Mehmet
ทริป 2 คืน
6/10
Elmas
ทริป 1 คืน
4/10
I
ทริปกับเพื่อน 2 คืน
8/10
Çok güzel denize sıfır, sessiz sakin, çocukları getirilebilecek bir yer, en güzeli de otelin ön duvarına asılı kocaman saatin çalışıyor olması