Hotel işletmecilerinden çok memnun kaldık, her konuda yardımcı oldular. Odamız temizdi. Havuzu açıkcası kullanmadık, kendimiz tercih etmediğimiz için. Ancak çalışanlar güleryüzlü idi ve çamaşır yıkama gibi ihtiyaçlarımızda yardımcı oldular.
Saime hilal
ทริป 4 คืน
10/10
Levent
ทริป 7 คืน
10/10
Çok keyfli bir haftasonu geçirdik. Arif Bey bizimle çok ilgilendi. Havuzdan çok keyf aldık. Odalar geniş ve ter temiz. Bodrum da sakin ve rahat bir tatil geçirmek icin mükenmel. Doğanın içinde çok huzur verici bir ortam.
marta
ทริปกับครอบครัว 1 คืน
8/10
Ilker
ทริป 7 คืน
8/10
Patrice
ทริป 2 คืน
10/10
melih
ทริป 4 คืน
10/10
Atagun
ทริป 1 คืน
10/10
Tertemiz bir odayla karşılaştık ki gerçekten bizim için en önemlisi buydu. Çok tatlı dizayn edilmiş bir yer. Yatak son derece konforluydu. Her şey düşünülmüş. İşletme sahibi de güleryüzlüydü.
Duygu
ทริป 1 คืน
10/10
Her sey muhteşem, mekanı isletenler cok iyiler. Guler yuzlu ve ilgililer , kaldığımız oda çok temizdi . Konum olarak da çok iyi iç kısımda olmasına rağmen market vb yerlere aracinizla 5 dk . Kesinlikle tavsiye ederimmmmm.
Sinan
ทริป 1 คืน
10/10
Çalışanlar çok ilgili, ortam çok güzel temizlik on numara
SEDAT
ทริป 1 คืน
10/10
I had a wonderful stay at Woodentowns the management were very helpfull and the cabins are perfect with everything you could need. They are cleaned regularly and the staff were always on hand for help and assistance. I stayed there at the start of the season and they were still preparing but they took time to serve dinner one night and always check if we needed anything. I have no hesitation in recommending this amazing little haven just outside Bitez.